SHIVANI'S

Recentebeoordeling


5 sterren uit 2698 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shivani's. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 23:09 Eten was lekker, maar lauw
20 jun 2024 om 19:09 Ontzettend lekker !!!
19 jun 2024 om 20:10 Bestelling geplaatst om 18.00 uur te laten bezorgen,. Exact op tijd kwan mijn eten en zeker nog goed warm. Eten, zoals ik gewend ben altijd perfect. Ga zo door
19 jun 2024 om 11:03 Gewoon echt goed voer. Jammer dat je niet rechtstreeks bij ze kunt bestellen.
18 jun 2024 om 20:50 Het was heerlijk
16 jun 2024 om 20:55 Alhoewel het zondag was, werd er eerder geleverd dan aangegeven. De gerechten waren perfect van kwaliteit en het smaakte prima. Ik zou hier zeker weer bestellen want het was ook beter dan de concurrerende Surinaamse bezorgrestaurants.
15 jun 2024 om 19:16 Super eten erg lekker Fijne bezorget
15 jun 2024 om 12:38 The food was so tasty, i really enjoyed it. The quantity was plenty. I also got my order before the pickup time so i didnt have to wait to long for it
15 jun 2024 om 10:46 Per gerecht kloppen de prijzen niet. B.V. roti speciaal is 12.50 en wordt in de winkelwagen 15 euro. Bij navraag zeggen ze dat het aan thuis bezorgd ligt. Eten was super maar dit voelt als oplichterij helaas.
5 jun 2024 om 3:45 Dit bedrijf levert fantastisch lekker eten en het lukt ze ook om dat strak op tijd te leveren. Ik ben helemaal fan! Het is niet voor niets dat ze bijna de vijf sterren aantikken!
2 jun 2024 om 20:31 Top!
2 jun 2024 om 19:27 Eten is gewoon altijd goed!